GAGİAD Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri ile İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde Sivil Toplum Örgütleri'nin gücü konuşuldu.

GAGİAD Başkanı Tezel ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, önemli bir misyona sahip olan GAGİAD’ın Gaziantep’te başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. GAGİAD Başkanı Tezel’i tebrik ederek, yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise şehir ekonomilerinin gelişmesinde STK’ların önemine vurgu yaptı. Gaziantep’in sanayi, ticaret ve tarım alanında gösterdiği başarının sürekli kılınarak artırılmasında sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü kaydeden Tiryakioğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin büyüme potansiyelini çok daha iyi seviyelere taşıyabiliriz" dedi.

PROJELERLE VARIZ

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Boraz Tezel’de, geçmişte olduğu gibi bugünde aynı hassasiyetle Gaziantep’in gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde çalışmaya gayret edeceklerini belirtti. Ziyarette ayrıca, GAGİAD Başkan Yardımcıları Alper Burnukara, Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Mazıcıoğlu, Mehmet Akçan, Orhan Akkaya ile Tuncay Özmermer’de hazır bulundular.

MÜHENDİSLERLE GÖRÜŞTÜ

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri de Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Memiş, GTB tarafından 28-29 Mayıs 20016 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Bulgur Festivali hakkında da bilgiler vererek, tüm inşaat mühendislerini bu etkinliğe davet etti.

GAZİANTEP EMTİANIN MERKEZİ OLACAK

İnşaat Mühendisleri Odası’nın yeni yönetimini kutlayarak, başarı dileklerinde bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise GTB tarafından yürütülen projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Gaziantep ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak ulusal çapta projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Tiryakioğlu, “ Üç yıl önce sadece hayal edebildiğimiz projeleri bugün tüm alt yapılarını hazırlayarak temel atma aşamasına getirdik” dedi.

BÜYÜK ADIMLAR ATILDI

GTB’nin üç yılda geldiği noktanın gurur verici olduğunu kaydeden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk’te, yapılan bu çalışmaların şehirde sağlıklı gıda üretimi adına büyük adımlar olduğunu söyledi. İnşaat Mühendisleri Odası olarak tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli diyalog ve istişare içerisinde olmak istediklerini vurgulayan Çeliktürk, “ Gayemiz, diyalog ve ortak akılla var olan sorunları hep birlikte çözüme kavuşturmak. Gaziantep’in nefes alabilen, yaşayan ve örnek bir şehir olabilmesi için oda olarak elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Biz kent menfaatine olan tüm konularda bütün kurumlarımızla ve STK’larımızla birlikte çalışmalar yürütmek istiyoruz” dedi. NECMETTİN GÖRGÜN