Siyaset ve iş dünyası Çağlayan Mahallesi Berber Mustafa Sokak'ta bulunan İŞID'e ait hücre evine operasyon düzenleyen ve IŞİD'in sözde Gaziantep Emiri olduğu ileri sürülen Yunus Durmaz'ın kendini patlatmasıyla sonuçlanan olayın ardından Gaziantep emniyetini başarısından dolayı kutladılar.

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, "Gaziantep'te Üst üste operasyonlarla terör örgütünün soluğunu kesen,kahraman polisimizi ve Valimizi kutluyorum" derken, Nejat Koçer, "Gaziantep Emniyetinin takibinde olan bir teröriste yapılan başarılı operasyonda terörist kendini patlatmış durumda. Olayda kayıp yoktur" dedi.

Abdulkadir Yüksel ise "Gaziantep Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Kahraman Emniyet Mensuplarımızı başarılı operasyonlarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, "Cansiperane mücadele ederek şehrimizi büyük bir patlamadan kurtaran polislerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Şehrimize geçmiş olsun", Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Gaziantep'te saldırı hazırlığındaki canlı bombayı kimse zarar görmeden etkisiz hale getiren tüm Emniyet Teşkilatımızı yürekten kutluyorum", Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, "Canlı bomba eylemcisini etkisiz hale getirerek olası bir faciayı önleyen Gaziantep Emniyetini can-ı gönülden kutluyorum", Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan, "Gazişehrimizde deaş'a karşı başarılı operasyon gerçekleştiren Emniyet Müdürümüz ve Polis teşkilatına teşekkürler"dedi. Meral KINACILAR