Teknik direktör Bayram Bektaş’ın görevinden ayrılmasının ardından Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ile Göztepe hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hedefini belirledi.

Gaski tesislerinde yarın İzmir deplasmanda oynayacakları Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren mavi – beyazlı ekipte futbolcular kalan üç maçın tamamını da kazanarak hedeflerine ulaşmak istiyor.

Göztepe, Giresunspor ve Denizlispor maçlarında sahaya en iyi futbollarını yansıtacaklarını kaydeden Bölükbaşı, “Kazandığımız sürece ilk 6 iddiamız devam edecek. Geçen hafta çok önemli bir avantajı elimizden kaçırdık. Adanaspor maçında kaçırdığımız pozisyonlara ve de yediğimiz gollere baktığımızda üzülmememiz elde değil. Çünkü çok müsait pozisyonda golleri kaçırdık ama her idmanda çalıştığımız pozisyonlarda goller yedik” dedi.

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Göztepe’nin ligin en rahat ekiplerinden olduğuna dikkat çeken Bölükbaşı, ”Ligde rahat olan takımlar aslında en tehlikeli olanlarıdır. Çünkü sahaya hiç stres yaşamadan çıkacaklar ve oldukça rahat mücadele edecekler. İlla kazanmak zorunda düşüncesiyle oynamayacaklar. Bu da stressiz bir oyun sergileyerek gerçek güçlerini sahaya yansıtacaklardır. Bizimde ilk altı şansımızı sürdürmemiz açısından yüzde 100 kazanmamız gereken bir maç. Kazandığımız sürece ilk 6 iddiamız devam edecek. Halen ilk 6 ile aramızda 4 puan fark var. Rakiplerimiz de zorlu maçlar oynayacak. Bizim en büyük sıkıntımız deplasmanlarda ilk yarıda bol pozisyon yakalıyor, bunları değerlendiremiyoruz. İkinci yarılarda ise yediğimiz gollere cevap veremiyoruz. Bunun üzerinde çalışacağız. Ligde son dakikaya kadar var olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU