Kırmızı – siyahlı temsilcimizi Dedas’ın ayrılığının ardından yardımcı antrenör Zafer Aktaş çalıştırırken, yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

ACELE ETMİYORLAR

Stefanos Dedas’ın ayrılmasının ardından oynadığı maçlarda yine galip gelemeyen Gaziantep Basketbol’da yönetim baş antrenör arayışlarında aceleci olmayacak. Takımın bulunduğu zor durumdan kurtulmak isteyen kırmızı – siyahlı temsilcimiz, tecrübeli bir çalıştırıcı ile anlaşma sağlamak istiyor. Bu konuda gelen tekliflerin yanı sıra kendini kanıtlayan ve şuan da takım çalıştırmayan deneyimli isimler hakkında da arayışlar yapıyor.

TOFAŞ MAÇINA KADAR ANLAŞMA SAĞLANABİLİR

Kırmızı – siyahlı kulübe yakın çevrelerden elde edilen bilgiye kendi sahasında oynayacağı Toşaf maçına yeni koç ile çıkma ihtimali olduğu belirtildi. Bu hafta sonu maçların oynanmayacağı Basketbol Erkekler Süper Ligi maçları önümüzde ki hafta içi oynanırken bu süreç içerisinde ise temas halinde olunan bir baş antrenörü Gaziantep Basketbol takımının başına getirmek isteyen yönetim acele etmemesinin yanı sıra bir taraftan ise boş durmuyor.

YERLİ VE YABANCI İSİMLER VAR

Gaziantep Basketbol yönetimine Stefanos Dedas’ın kulüpten ayrılmasının ardından çok sayıda isimler önerilirken, bunlar arasında yabancıların ağırlıkta olduğu belirtildi. Tecrübeli Türk antrenörlerin de aralarında olduğu çok sayıda baş antrenör ile görüşmeler başlatan kırmızı – siyahlı yönetim net isim üzerinde ise henüz kararını vermiş değil. MUHARREM TÜRKOĞLU