Gaziantep 9 kişinin öldüğü cinayetle sarsıldı… Boşanmak isteyen ve savcılığa koruma başvurusunda bulunan eşi 21 yaşındaki Tuba Taş’ın kaldığı teyzesinin evini pompalı tüfekle basan Yusuf Taş, 4 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.Sonra Sam Mahallesi'nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü. Polis iki ihtimal üzerinde duruyor. Ya ikinci katliamı da Yusuf Taş yaptı ya da intikam...

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak’ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istediğini söyleyerek eve gitti. Eşiyle tartışan Yusuf Taş, yanında getirdiği pompalı tüfekle evdekilere rastgele ateş açtı. Tuba Taş, teyzesi 39 yaşındaki Şenel Çakmak ve 16 yaşındaki Ahmet Çakmak vücutlarına isabet eden saçmalarla olay yerinde yaşamlarını yitirirken, ağır yaralanan 23 yaşındaki Duran Taş da götürüldüğü hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 2 kişinin hastanede tedavisi sürüyor. Olay yerinde yapılan incelemeden sonra ölenlerin cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis 4 kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Yusuf Taş’ın yakalanması için çalışma başlattı.

GECE YARISI İŞLENDİ

Yusuf Taş’ın boşanmak isteyen eşi Tuba Taş ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü. Gece yarısı işlediği cinayetlerden sonra kaçan Yusuf Taş’ın, Sam Mahallesi’ne giderek 5 kişiyi daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Bir diğer ihtimal ise olayın intikam nedeniyle yaşanmış olabileceği yönünde...

JANDARMA EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Sam Mahallesi'nde yaşayan amcası Mustafa Taş'a ulaşamayan yeğeni, sabah akrabalarının evine gitti. Kapıyı açan olmayınca durumun bildirilmesi üzerine çilingir yardımıyla eve giren jandarma ekipleri, Mustafa ve eşi Gülay ile çocukları Türkan, Furkan ve Gül Taş'ı silahla vurularak öldürülmüş halde buldu. Evdeki incelemenin ardından anne, baba ve çocuklarının cenazeleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

MUSTAFA TAŞ'IN YEĞENİ

Düztepe Mahallesi'ndeki cinayetin faili olarak aranan Y.T'nin, Sam Mahallesi'ndeki evinde eşi ve çocuklarıyla öldürülmüş halde bulunan Mustafa Taş'ın yeğeni olduğu öğrenildi.