Gaziantep Adapt Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, yaptığı açıklamada 'ağaçlandırma kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Köken, "GAOSB ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen yeşil alanların artırılmasına, ağaçlandırılacak yeşil alan sahaları içerisinde kalıcı ve güzel görünümlü bitki materyallerinden dikim yapılmasına başlanılmıştır. Amacımız bütün sanayicimizi bu duyarlılığa davet ederek Sanayi Bölgesinde, doğayı ve sanayiyi iç içe yaşanabilir bir able-bodied getirmektir.Yapılan çalışmalar ile en az 3 accent boylarında yetişkin ağaç alımı yapılarak bölge içerisine dikimler gerçekleştirilmektedir" dedi.

"Hedef OSB'ye 5 bin ağaç daha"

Bu çalışmanın gönüllülük esasları çerçevesinde yapıldığına dikkat çeken Köken "Sanayicilerimizin buna iştirak etmesi ile yine Türkiye' de bir ilki gerçekleştirerek örnek sanayi kenti markamızı korumuş olacağız. Ağaç dikim çalışmaları Bölgemiz kontrol ve sorumluluğunda olup hedefimiz OSB'ye 5 bin ağaç daha kazandırmaktır" şeklinde konuştu.

"Yaşanan olumsuzluklar üretimi durdurmadı"

Ülkemizde son dönemlerde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen makinaların durmadığını vurgulayan Köken, "Üretmeye devam ederek, bırakın Ülkemize tüm dünyaya her koşulda Gaziantep OSB'nin ne kadar güçlü ve sağlam temeller üzerinde olduğunu gösterdik. Biz, GAOSB olarak büyümenin yanı sıra değişimi ve gelişmişliği de yakalamaya çalışırken yaşanabilir bir OSB hedefliyoruz. Daha yeşil, daha temiz, daha düzenli bir OSB başarılarımızı taçlandıracaktır. Bu konudaki hassasiyet ve duyarlılıkları için tüm sanayicilerimize teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.