CHP İl Başkanı Sait Köse, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yi ziyaret ederek gündemi değerlendi ve seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Gaziantep'in iyi yönetilmediğini trafik başta olmak üzere sağlık politikasının iflas ettiğini, eğitim ve imarda sorunlar yaşandığını belirten Köse, "Merkezde sola dönüş yasakları olacak şey değil. Böyle bir kentte böyle bir rezalet olacak iş değil. Kent ortak akıl ile değil, ben yaptım oldu zihniyetiyle yönetiliyor. Kent Konseylerinin kararları mecliste dikkate alınmalı. 81 gündem maddesinden 71'i imarla ilgili. 5 tane benzin istasyonunun kime peşkeş çekileceği gündem olmamalı. Şehrimizin havası kötü kömürler nedeniyle bozuluyor. Fakir ve fukaraya ithal kömür fiyatına kükürt oranı yüksek kömür dağıtılıyor. Kömür zehirlenmelerinin tamamı dağıtılan kömürlerden. Bunların iyi yanmadığı söyleniyor" diye konuştu.

SANDIKLARA SAHİP OLACAKLAR

Seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Köse, seçimlerde sandıklara sahip çıkmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını, bir önceki seçime oranla sandık görevli sayısını ikiye katladıklarını belirterek, "4 bin sandık var. Her sandığa 2 kişi görevlendirilecek. Sandıklara sahip çıkabilseydik bir önceki seçimde 3 milletvekilini alırdık. Yüzde 7 kaybımız var" dedi.

Köse, CHP olarak hedeflerinin 12 milletvekili olduğunu da tekrarladı.

Köse, merkez yoklamayla aday belirleme yöntemi öncesi geniş kapsamlı bir anket çalışması yapılacağını, 15 gün sürecek olan bu anketin ardından adayların ciddi olarak değerlendirileceğini söyledi. Meral KINACILAR