Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) bünyesinde açılan çok sayıda spor aktivitesinin gerçekleştirilebileceği GAÜN Sporium, üniversite çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra, kampüs dışından gelenlere de spor yapma imkanını sağladı. Sporiumun tüm Gaziantep’in hizmetine açıldığını belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “Gaziantepliler’i spor yapmaya bekliyoruz” dedi.

Nitelikli öğretim kalitesini ilke edinen GAÜN’ün , eğitimin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlere de önem verdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, bu amaçla yapılan GAÜN Sporium’un hizmet vermeye başladığını kaydetti. Moder bin şekilde hizmete sunulan GAÜN Sporium’da; yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra, fitnes, voleybol, basketbol, hentbol, bilardo ve bovling salonu, tırmanma duvarı da bulunduğu kaydeden Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, üniversite mensupları ve dışarıdan gelenlerin 6 ve 3 aylık süreli abone olarak, ya da günü birlik olarak spor yapabileceklerini açıkladı.

Hijyen kurallarının azami ölçüde uygulandığı yarı olimpik yüzme havuzunda kadınlar için Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ayrı seanslar düzenlendiğini kaydeden Rektör Coşkun, “Fitnes salonumuz haftanın 7 günü açık. Erkek ve kadın konuklarımız için ayrı iki sauna hizmet veriyor. 18 metre yükseklikteki tırmanma duvarımız, Türkiye’nin kapalı alandaki en yüksek tırmanma duvarı imkanına sahip. Burada profesyonel bir ekibimiz tırmanan konuklarımıza her türlü desteği vermektedir. Üniversitemiz öğrenci ve çalışanlarının yanı sıra, kentten gelecek konuklarımız da bu imkandan yararlanabilmektedir. Tüm, Gazianteplileri GAÜN Sporium’da spor yapmaya bekliyoruz.”

GAÜN Sporium’dan yararlanmak isteyen üniversite çalışan ve öğrencileriyle, kampus dışından gelenler 3601200 numaralı telefondan 3703 ve 3708 dahili numarayla irtibat kurup geniş bilgi alabilecek.

HABER MERKEZİ BÜLTEN