Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda2012-2013 yılında çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, sağlık ve mutluluk dolu güzel yeni bir yıl dileyerek, ‘Parlayan Yıldız’ Gaziantep Üniversitesinin her noktada pırıltılarını görmenin kıvanç verici olduğunu söyledi.

MUTLULUK VEREN İLETİŞİM AĞI

Gaziantep Üniversitesi olarak toplumla bazı ara yüzlerinin olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Coşkun, “Bunlar çok çeşitli alanlarda çeşitli şekillerde tezahür edebilir. Tıpta hastayla karşı karşıya kalmak gibi. Ama çokta güldüren, sevinç dolu bir ara yüz değil, mecburi ve gerekli bir ara yüz. Çünkü Tıp Fakültesinde son derece önemli görevler ifa ediliyor. Beden eğitimi, konservatuar, güzel sanatlar gibi bölümler ise bize daha çok mutluluk veren iletişim ayağı oluyor. Bu anlamda hem toplumla hem de kamuoyuyla bütünleşmek, kamuoyuna sesimizi duyurmak adına sizlerin daha çok rol sahibi olduğunu biliyorum” diye konuştu.

COŞKUN TEBRİK ETTİ

GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Türkiye çapında birçok başarıya imza atmasının gurur verici olduğunu ifade eden Prof. Dr. Coşkun, “Sadece üniversiteler arası müsabakalarda değil, judoda, tekvandoda ve diğer bütün alanlarda son derece başarılı yarışmalar çıkaran, Türkiye’de kimi zaman dünya müsabakalarında öne çıkan derece alan arkadaşlarımız var” diyerek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

BELGELER VERİLDİ

Üniversiteler arası yapılan müsabakalarda dereceye giren takım ve sporcular; Türkiye Şampiyonu Judo Takımına, 2. Lig Şampiyonu Hentbol Bayan Takımına, 2. Lig Şampiyonu Bayan Voleybol Takımına, 2. Lig Şampiyonu Erkek Voleybol Takımına, Speed Badminton takımı Türkiye üçüncüsü, Eskrim Türkiye üçüncüsü Lütfü Eser, Karate Türkiye Şampiyonu Halil İbrahim Yalçınkaya ve Karate Türkiye ikincisi Elif Sena Kurt’a GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür tarafından hediye ve belgeleri takdim edildi.

MUHARREM TÜRKOĞLU