Mezunlar buluştu

Gaziantep Ticaret Lisesi Mezunları ve mensupları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, üçüncü buluşmasını gerçekleştirdi. Dernek Başkan Yardımcısı Burhan Büyükkömürcü, yoğun katılımla yaptıkları buluşmada eskilerin konuşulduğunu söyledi.

Büyükkömürcü, Gaziantep Ticaret Lisesi'nden mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Çünkü, bu irfan yuvasından birçok sanayiciler, ticaret erbapları, Profesörler, Bakanlar yetişmiştir. Bugün Gaziantep’te çalışan, Yeminli Mali Müşavirlerin, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin, Serbest Muhasebecilerin ve birçok işyerlerine bağlı olarak çalışan ve çalıştıkları yerin mali-muhasebelerini yöneten kişilerin %80’ninden fazlası bu okulda yetişmişlerdir" dedi.

TELAŞ VE SEVİNÇ BİRADADA

Mezunlarla üçüncü buluşmalarının çok verimli olduğunu anlatan Büyükkömürcü, "Katılım tahminlerimizden o kadar fazla olmuştu ki gelenlere yer bulmanın telaş ve sevinci içerisindeydik. Kapıdan her giren mezunumuzun gözleri ışıldıyordu. Yıllarca birbirlerini göremeyen üyelerimizin sarmaş dolaş oluşları; şehir dışından gelenlerin sevinç gülüşleri seyre değerdi" diye konuştu.

HER YIL YAPACAĞIZ

Etkinliğin her yıl yemekte ve kahvaltıda biraraya gelerek tekrarlanacağını söyleyen Büyükkömürcü, "Toplantımızı okulumuzda yemek olarak verecektik. Ancak sınavlar dolayısıyla Burçpark’ta vermek zorunda kaldık. Ayrıca, bazı gösteri ve eğlence programlarını da sergileyemedik. İnşallah bundan sonraki toplantımız daha kıvançlı geçecektir. Derneğimiz üyelerine teşekkürler" şeklinde konuştu.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT