GATEM Şekerciler ve Kuruyemişçiler Sitesi'nde hayat durdu… 1 aydır telefon hatlarının çalışmadığı GATEM'de, esnaf isyan ediyor. Haberleşmenin tamamen kesildiği sitede esnaf, "Her platformda marka kent Gaziantep sözleri sarfediliyor. Böyle bir şehirde bizim iletişim ağlarımız 1 aydır kapalı. Ne internet, ne telefon, ne faks çalışıyor.. Bir yetkili istiyoruz" diye konuştu.

Karataş'taki bazı okulların ardından GATEM Şekerciler ve Kuruyemişçiler Sitesi'ndeki esnaf da Telekom'dan şikayetçi. Esnaf, bir aydır telefonlarının çalışmadığını, müşterilerinin kendilerine ulaşamadığını belirterek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Daha önce telefonları bozulduğunda Türk Telekom'dan ekiplerin geldiğini ve sorunu çözdüklerini, ancak son 1 aydır telefon hatlarının yine çalışmadığını, ancak aramalarına rağmen gelen gidenin olmadığını belirten Erkan Atacan, "Görevliler gelip hatlarda çalışma yaptı, ancak ertesi gün yine telefonlarımız çalışmıyor. Artık hattı yapmaya da gelmiyorlar. Müşterilerimiz bize ulaşamıyorlar. Haberleşmemiz kesildi" dedi.

FATURALARI ÖDÜYORUZ

Telekom yetkililerine seslerini duyuramadıklarını söyleyen Erkan Atacan, "Telefonlarımız çalışmıyor, faksımız çalışmıyor, internetimiz çalışmıyor ama faturalar düzenli olarak geliyor, bizde ödüyoruz. Yetkililer sesimizi duysun, telefon sorunumuzu çözsün. Müşterilerimizi kaybediyoruz. Esnaf mağdur" diye konuştu. Meral KINACILAR