GAPSHOES Kış 19. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nı 18-21 Haziran 2014 tarihleri arasında, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. GAPSHOES, ticari açıdan sektörün en hareketli, en verimli fuarlarından birisi olarak anılıyor.

Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Kunduracılar Odası işbirliğiyle AKORT Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, KOSGEB’in fuar katılım desteği kapsamında yer alıyor. Çok sayıda ticari bağlantının gerçekleştirileceği beklenen fuara Türkiye’nin dört bir tarafından ve uluslararası şirketlerin distribütörlerinden oluşan 160’ın üzerinde prestijli firma ve marka iştirak edecek.

YOĞUN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran AKORT Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akkaya, “GAPSHOES, geçtiğimiz yıllarda Irak, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, İtalya, Kore, Çin, Rusya gibi ülkelerden çok sayıda ziyaretçi tarafından izlendi. Yurtiçi ve yurt dışı yoğun reklam çalışmaları, dört dilde hazırlanmış web sayfası ve sektörel tanıtımlar sonucunda bu yıl da ulusal ve uluslar arası platformlarda iş yapan profesyonellerin yoğun şekilde ziyaret etmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu. BÜLTEN