GASKİspor güçlü rakibi karşısında Abdullah Atik'in 77. dakikada attığı tek golle rakibi Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenerek 3 hafta sonra galibiyet hasretine son verdi. İki takımında kontrollü oyun ortaya koyduğu maçta pek pozisyon yaşanmazken ilk yarı temposuz geçti. Kahramanmaraşspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen GASKİspor baskılı futbol sergilemesine rağmen önemli pozisyonlar yaratamadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.İKİNCİ YARIDA BASKISINI SÜRDÜRDÜTemsilcimiz GASKİspor ikinci yarıda baskılı futbolunu sürdürerek güçlü rakibi karşısında Kahramanmaraşspor karşısında gol aradı. Kahramanmaraşspor karşısında iyi mücadele eden GASKİspor bir türlü gole ulaşamadı.ABDULLAH ATİK HAKAN ŞÜKÜR'Ü GEÇTİDün GASKİ tesislerinde galibiyetin yanı sıra Abdullah Atik oyuna girir girmez attığı golle rekor kırdı. Turkcell Süper Ligde ilk yarıda Ali Sami Yen stadında Gençlerbirliği maçınnın ikinci yarısında oyuna girir girmez golle buluşan Hakan Şükür'ü geçen Abdullah Atik, 76. dakikada oyuna girmesinden 15 saniye sonra kullanılan faul atışını kendisi kullanınca topu filelerle buluşturdu ve takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı. Müsabakada başka gol olmayınca GASKİspor 3 hafta sonra kendi evinde lider Kahramanmaraşspor'u 1-0'lık sonuçla devirdi.MAÇ SONRASI FUTBOLCULARIN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİAbdullah Atik'in attığı golle alınan 3 puan sonrası futbolcular büyük bir sevinç yaşadı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte bazı futbolculara yerlere yatarak sevinçten ağladıkları gözlenirken haftalar sonra gelen galibiyetin mutluluğu vardı. Futbolcuların sevinci soyunma odasına taşındı ve büyük bir coşku yaşandı.ONUR ALKIŞ ALDIKaleci Murat Sarı'nın geçtiğimiz hafta kırmızı kart görerek cezalı düşmesiyle kareyi koruyan Onur, yaptığı kurtarışlarla büyük alkış aldı. Takım arkadaşları Onur'u tek tek kutlarken aileside ayrı bir mutluluk yaşadı. Büyük bir sevinç yaşayan anne ve babası sahaya gelerek oğullarına sarılıp başarılı kurtarışlarından dolayı tebrik ettiler.DEMİR: GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDIGASKİspor Antrenörü Faik Demir, kendi evlerinde galip geldikleri Kahramanmaraşspor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Son 3 haftadır şansız yenilgiler alıyorduk. Rakibimizin gücünü biliyorduk ve futbolcularım kontrollü bir oyun ortaya koyarak galibiyete ulaşmasını bildiler. Bu galibiyet ile çok rahat bir konuma geldik ve hiç bir sıkıntımız kalmadı. Tabii Abdullah Atik'in oyuna girir girmez gol atması ayrı bir güzellikti. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.Stat: GASKİ
Hakemler: Özgür Öncü*** Ümit Ramazan Konanç*** Erman Sarılı***
GASKİspor: Onur Bulut*** Cengiz*** Mustafa Öner*** Taner*** Ersin** Yalçın** Aydın** Tuna** (Dk. 90 Seyit ?), Mehmet Şıralı** Ferdi** (Dk.76 Abdullah Atik***) Hasan Bal** (Dk. 90 Halil?)
Kahramanmaraşspor: Orhan Altay* Osman* (Dk. 84 Armağan?) Ozan* Paşa** Veli** Hakan* Mustafa* Engin* (Dk. 59 Murat*) Ahmet Hamdi* Ender* Ferit* (Dk. 79 Bünyamin*)
Gol: Dk. 77 Abdullah Atik (GASKİ)
Sarı kartlar: Dk. 36 Tuna, Dk. 90 Abdullah Atik, Dk. 90 Onur Bulut (GASKİ), Dk. 28 Paşa, Dk. 53 Ferit, Dk. 78 Murat (Kahramanmaraşspor)