Türkiye 2. ligi 5. grup müsabakasında temsilcimiz GASKİspor kendi evinde oynadığı ve yenik götürdüğü müsabakada uzatma dakikalarında bulduğu golle beraberliği kurtardı. Sezona Şanlıurfa Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan GASKİspor, taraftarının huzuruna çıktığı ilk maçta ortaya kötü bir oyun koyunca İskenderun Demirçelikspor karşısında bekleneni veremedi. Konuk takım İskenderun Demirçelikspor 31. dakikada Taner'in çok şık golüyle 1-0 öne geçti. Oldukça sinir harbinde oynanan müsabakada iki takım oyuncularınında gergin oldukları gözlenirken hakem tam 10 sarı kart çıkardı.ÖLDÜ, ÖLDÜ DİRİLDİGASKİspor kendi evinde oynadığı maçta İskenderun Demirçelikspor karşısında vasatı aşamazken rakibi karşısında öldü, öldü dirildi. İkinci yarıda biraz baskılı oynayan ancak etkisiz kalan GASKİspor tam umutların bitti denildiği anda uzatma dakikalarında sahneye Hasan Sincar, çıkarak takımına bir puan kazandıran golü attı. Bu golden sonra GASKispor cephesinde büyük sevinç yaşanırken İskenderun Demirçelikspor ise şok yaşadı ve maç iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.MAÇTA TANSİYON YÜKSELDİMüsabakanın sonucundan çok maçta zaman zaman tansiyon çok yükseldi. İlk yarının sonlarına doğru Ersin ile Fatih arasında başlayan tartışma büyüyünce futbolcular birbirlerine tatıştı. Diğer oyuncular hemen araya girerek kavgayı önledi ve hakem iki takım oyuncularına da sarı kart gösterdi. Daha sonra ilk yarının bitmesinin ardından GASKİspor teknik ekibi ile İskenderun Demirçelikspor teknik ekibi arasında tartışma yaşandı. Oldukça sinirlerin gergin olduğu maçta jandarma olası olaylara karşı geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu tartışma müsabakanın sonuna da taşınındı ve iki takım oyuncuları yine birbirlerine saldırdı. Araya giren diğer futbolcular kavganın büyümesine mani oldular.Stat: GASKİ
Hakemler: Bülent Çenet* Murat Can Aydın** Vakur Antalyalı**
GASKİspor: Mahmut* Vedat* Taner** Bünyamin Can* Ersin** (Dk.57 Mehmet Şiral*) Erhan** Ferdi* Emrah* Bünyamin Kılınç* Onur* (Dk.57 Hasan Özkan*) Hasan Bal* (Dk.76 Hasan Sincar***)
İskenderun Demirçelikspor: Ömer Kısa** Mahmut** Ömer Deniz** Ali** Taner*** Fatih Çeliksu* Umut* (Dk.76 Vedat*) Fatih Sarı* Volkan* Recep* (Dk.46 Ahmet*) Mutlu* (Dk.64 Sinan*)
Goller: Dk.32 Taner (İskenderun Demirçelikspor), Dk.90 Hasan Sincar (GASKİ)
Sar? Kartlar: Dk.45 Bünyamin Can, Dk.53 Ersin, Dk.64 Vedat (GASKİ), Dk.7 Volkan, Dk.23 Mahmut, Dk.45 Ali, Dk. 59 Fatih, Dk. 90 Sinan, Dk. 90 Ömer, Dk. 90 Ömer Deniz (İskenderun Demirçelikspor)