Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, garaj tapulu yerlere doğalgaz verilmeyeceğini, hatta gaz verilen yerlerinde yaz aylarıyla birlikte gazlarının iptalinin sözkonusu olduğunu söyledi.

Tapusuz alanlardaki gazlarla ilgili çekilen sıkıntıları aşmak için, mecliste gidilmeyen komisyon kalmadığını, EPDK başkanına kadar gidildiğini belirten Fadıloğlu, “Başbakanlık müsteşarına kadar ulaşıldı, bu konuda yapacak birşey yoktur noktasına geldik artık” dedi.

HERKES SUÇLU

Garaj tapulu yerlerle ilgili herkesin suçlu olduğunu dile getiren Fadıloğlu, “Neydi O günün şartlarında birisi yapmış, emsal görerek öbürü de yapmış. Bundan sonra eğer bu dik duruşumuzu devam ettirirsek, inşlallah bundan sonra bu tür sıkıntıları yaşamayız. Çünkü aylardır bütün milletvekillerimizle birlikte, genel başkan yardımcımızla birlikte, bakan hanımla görüşmeler yapıldı, bir türlü işin içinden çıkılmadı” dedi.

İMAR AFFI SÖZ KONUSU DEĞİL

Garaj tapulu yerlere, doğalgaz verilmesiyle ilgili bir imar affının sözkonusu olmadığını belirten Fadıloğlu, “Böyle bir şeyin geri dönüşü yok, hatta daha önceden gaz verilen yerlerinde yaz aylarıyla birlikte gazlarının iptali sözkonusu maalesef. Sayın Başbakanımızın, özellikle ‘iktidarıma mal olacağını bilsem, ben kesinlikle imar affından yana tavır koymuyorum’ sözünün arkasında durmasından dolayı bu işin olma ihtimalide maalesef yok” şeklinde konuştu.