Ayakkabı ve terlik sektörü, 2015 yazının ayakkabı ve terliklerini 20. Uluslararası GAPSHOES Fuarı’nda vitrinlerden önce sergileyecek.

AKORT Fuarcılık düzenlediği fuarlar ile kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve hedef ülkelerin ayakkabı ve terlik sektörlerine hizmet etme misyonunu sürdürüyor. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı 17-20 Aralık 2014 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 2 holde düzenleniyor. Hazırlık çalışmaları hızla sürüyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, sektör fuara ilginin büyük olduğunu belirterek, "Fuara, hem toptan bazda müşteri portföyünü genişletmeyi, hem de prestijini ve marka gücünü arttırmayı hedefleyen iki yüzün üstünde firma katılacak. GAPSHOES Fuarı’na, Türkiye toplam ayakkabı ve terlik üretiminde büyük pay sahibi ve merkez konumunda olan Gaziantepli ayakkabı ve terlik üreticilerinin yanı sıra yurt içinden ve dışından firmalar katılıyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak ve merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makina, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği GAPSHOES, 2015 yaz modasına damgasını vuracak" dedi.

ÖNCÜ FUAR

Akkaya, fuarın öncü olduğunu söyleyerek. "Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Fuarları, AKORT FUARCILIK tarafından Gaziantep Sanayi Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası işbirliği ve KOSGEB desteği desteğiyle gerçekleştiriliyor"

UZMANLAŞTI

Fuarcılık konusunda farklı bir profili olan ve başarılarını bugüne dek organize ettiği birbirinden farklı fuarlarla kanıtlayan AKORT Fuarcılık, fuar organizasyonlarıyla sektörlerin gelişimine, Bölge, Türkiye ve Dünya ekonomisine katma değer sağlamayı toplumsal sorumluluk bilinciyle öncelik olarak görmeyi kendisine görev bilmiştir. AKORT Fuarcılık; “Yeni Hedefler, Yeni Pazarlar” “İş Dünyasını GAP’ta Buluşturuyoruz” sloganları ile ihtiyaçlara yanıt vermenin yanı sıra beklentilerin üzerinde hizmet sunma politikasıyla yola çıkarak, özellikle KOBİ’lere yönelik fuarlar organize ederek, KOBİ’lerin markalaşma süreçlerine destek olmayı temel almaktadır. 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve Moda Sektörüne yön veren PENTEX 4. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’nın da hazırlıkları yoğun bir şekilde sürmektedir. BÜLTEN