Türkiye'nin en büyük medya platformu (GAMEP) her yıl düzenlediği ödül töreninin 3'ncüsünü 17 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Şehitkamil Kongre Merkezinde yapacak.

Bölgesel kalkınmanın en önemli medya savunucularından biri olan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, bir sanayi başkenti olan Gaziantep'te düzenledikleri ödül törenleriyle bölgedeki illerde de sanayileşmeyi, markalaşmayı teşvik ve istihdamın artması adına ödül töreni düzenlediklerini ifade etti.

Amaçlarının Anadolu sermayesinin gelişmesini teşvik etmenin yanısıra, dünya markalarının Anadolu topraklarından ve güneydeki markalardan da çıkabilmesi için bölgedeki illerden de markalara ödül vererek bir sinerji oluşturdukarını dile getiren Özkoyuncu, organize bir medya topluluğu için GAMEP'i kurduklarını, güçlü marka imajı oluşturmak isteyen firmaların ise istikrarlı bir markalaşma adına güçlü bir medyaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirtti. Özkoyuncu, "GAMEP bunun için var" dedi.

Daha önceki ödül törenlerinin ilkine bakan Fatma Şahin'in ve ikincisine de Kıbrıs Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun katıldığını hatırlatan Özkoyuncu, "GAMEP 3. Ödül töreni de renkli görüntülere sahne olacak. Medya-Sanat-Siyaset dünyasının renkli simalarının yanısıra, sanayici ve işadamlarıda ödül töreninde buluşacak" dedi. Bülten