Türkiye’nin en büyük Medya Platformu olan GAMEP'in irtibat bürosu ve PR Merkezi hafta sonunda açılıyor. GAMEP’in açılışı siyaset ve İş dünyasının önemli isimlerinin de katılacağı Tekerekoğlu İş Merkezinin giriş holünde cumartesi sabah saat 10:45 te başlayacak.

Ülke TV ve yaygın basından önemli gazetecilerin katılımıyla düzenlenecek olan kokteylde ,ayrıca bölgenin ilk PR Merkezinin de kurdele kesimi gerçekleşecek. Böylece çifte açılışa sahne olacak kokteylde, başta Medya çalışanları olmak üzere katılım sağlayan tüm konuklara hem GAMEP'in başarılı organizasyonları ve önümüzdeki dönemde yapılacak büyük projeler anlatılacak, hem de Gaziantep PR Merkezi"nin şehrimizin tüm unsurlarına sağlayacağı ulusal anlamdaki çalışmalar anlatılacak..

PR PLATFORM TÜRKİYE BAŞKANI GELİYOR

GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, PR Merkezinin önemine dikkati çekti. Gaziantep’te ulusal anlamda ilk defa PR hizmeti verileceğini belirten Özkoyuncu, "Ulusal haber merkezi, stratejik planlama, marka yönetimi, algı yönetimi ve kriz yönetimi gibi alanlarda uzman bir ekiple hizmet vereceğiz. Bu bağlamda PR Platform Türkiye Başkanı Ufuk Çarşıbaşı önemli açıklamalar yapacak. Artık Gaziantep’te haberin kalbi PR merkezinde atacak. Yerel medya da Gaziantep PR Merkezi ile rahatlayacak" dedi. BÜLTEN