Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) ve KANAL 5 işbirliğiyle düzenlenecek olan 3. Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu başarılı oyuncu Ceyda Düvenci üstlenecek. Tören 17 Ekim Cumartesi saat 13.00’te Gaziantep Şehitkâmil Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2016 KALKINMA YILI İLAN EDİLECEK

Bölgesel Kalkınmanın en önemli savunucusu olan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, bir sanayi başkenti olan Gaziantep'te düzenledikleri ödül törenleriyle bölgedeki sanayileşmeye, markalaşmaya ve istihdamın artmasına katkı sağladıklarını söyledi.

BÖLGE MARKALARI BU TÖRENDE BULUŞACAK

Hedeflerinin Anadolu sermayesinin gelişmesini teşvik etmenin yanı sıra ‘’Dünya Markaları Bu Topraklardan Çıkacak" sloganıyla bölgedeki markaları da ödüllendirerek bir sinerji oluşturduklarını dile getiren Özkoyuncu, "GAMEP ödül töreni tam bir şölen havasında geçecek. Bölge illerden gelecek olan markalar bu ödül töreniyle bölgesel kalkınmanın ruhunu oluşturarak, istihdam ve yeni yatırımların meşalesini yakmış olacaklar" dedi.

CUMHURBAŞKANI VE BAKAN KATILMIŞTI

Daha önceki ödül törenlerinin ilkine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ikincisine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun katıldığını hatırlatan Özkoyuncu "Gamep 3. Ödül Töreni de renkli görüntülere sahne olacak. Sanat ve siyaset, dünyasının renkli simalarının yanı sıra sanayi ve iş adamları da ödül töreninde buluşacak" diye konuştu. Haber Merkezi