GAMEK, dönem boyunca büyük başarı göstererek karne notlarını hak eden Suriyeli bin 350 öğrenciye karne hediyesi olarak gezi düzenledi.

Suriyeli Misafirler Eğitim ve Bilgi Merkezi 1 ve 2'de eğitim gören bin 350 öğrenci karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları GAMEK, Suriyeli mülteci öğrencilerin şehirde en sevdikleri merkezlerden biri olan Türkiye'nin en büyük planetaryumu olma özelliğini taşıyan Gaziantep Gezegenevi'ne 4 gün boyunca gezi düzenleyerek öğrencilere karne hediyesi verdi.

SAVAŞIN İZLERİ SÜRÜYOR

Suriyeli öğrencilere düzenlenen geziyle birlikte son günlerde ortaya çıkan vahşet görüntülerinin izlerini de silmeye çalıştıklarının altını çizen Dündar, “Öğrencilerimizin bu görüntülerle aldıkları yaraları silmeye çalışıyoruz. Moral ve motivasyonlarını düzenlediğimiz gezilerle artırarak kötü düşüncelerden uzaklaştırmak istiyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz Gezegenevi gezimizde bize destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gezegenevi yetkililerine çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ