PTT birinci liginde geçen hafta deplasmanda Samsunspor’u farklı mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam Adana Demirspor’u konuk ediyor.

Kamil Ocak Stadyumunda bir türlü galibiyet elde edemeyen mavi – beyazlı temsilcimiz, şanssızlığını kırarak bir yıl aradan sonra kendi evinde gülmek işitiyor.

Antalya üst klasman hakemlerinde Mustafa Kamil Abitoğlu’nun Kamil Ocak Stadyumunda düdük çalacağı Adana Demirspor maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma TRTSPOR ekranlarından saat 18.50’den itibaren naklen yayınlanacak.

HESAPLAR YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da bu akşam oynanacak zorlu maçın hesabı yapıldı. Hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupasının sonucuna aldırış etmeyen mavi – beyazlı ekibin teknik patronu Hakan Kutlu, bütün planlarını kazanmak üzerine kurdu.

Ligin dışında hiçbir şeyi düşünmediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Bizim hedefimizde her zaman ilk altı içerisinde kalarak Play Off finallerinde oynamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir hazırlık haftası geçirdik ve bütün hesapları kazanmak üzerine kurduk” dedi.

DESTEK BEKLİYORLAR

Mavi – beyazlı futbolcular bu akşam oynanacak Adana Demirspor maçında tribün gücünü arkalarında hissetmek istiyorlar.

Taraftarlara her zaman ihtiyaçları olduğunu aktaran oyuncular, “Seyircisiz futbol maçı tuzsuz yemeğe benzer, hedeflerimiz doğrultusunda bize gönül verenleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu akşam mücadele edeceğimiz Adana Demirspor ligin güçlü ekiplerinden biri ama yenilmeyecek bir takımda değil. Bizim de şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Bu amaçla zorlu mücadeleyi kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

MUHARREM TÜRKOĞLU