SALON: TOBB KAPALI SPOR SALONU

SAAT: 16.00

HAKEMLER: ERŞAN KARTAL – KAAN BÜYÜKÇİL – ALİ ŞAKACI

YAYIN: YOK

Geçen hafta konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 78-49 yenerek moral depolayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün Rönesans TED Ankara Koljlilerle karşı karşıya geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ligdeki galibiyet sayısını 4'e çıkaran "potanın ağaları", 14 puanla 11. sıraya yükseldi. Bu hafta deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak Gaziantep ekibi, rakibini yenip galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Başkent temsilcisi ile aynı puana sahip olan temsilcimizin, bugün saat 16.00’da Ankara TOBB Kapalı Spor Salonunda Rönesans TED Ankara Koljlilerle oynayacağı mücadeleyi Erşan Kartal, Kaan Büyükçil ve Ali Şakacı hakem triosu yönetecek.

GALİBİYETE ODAKLANDILAR

İyi bir takım olmalarına rağmen ligde başarılı bir grafik sergileyemediklerini dile getiren Uzer, bundan sonra iyi bir seri yakalamak istediklerini ve Ankara ekibiyle yapılacak maçın da bu açıdan önemli olduğunu vurguladı.

Takım olarak galibiyete kilitlendiklerini aktaran Uzer, "Zorlu bir maç bizi bekliyoruz ama Rönesans TED Ankara Kolejliler takımını yenecek gücümüz var. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU