ROYAL HALI GAZİANTEP – AKIN ÇORAP YEŞİLGİRESUN BLD.

SALON: ABDİ İPEKÇİ

TARİH: 23 NİSAN CUMARTESİ

SAAT: 17.00

HAKEMLER: ERŞAN KARTAL – ALTUĞ KÖSELERLİ – AHMET TATLICI

YAYIN: TBF TV

Spor Toto Basketbol Erkekler Süper Liginde Royal Halı Gaziantep, 27. Hafta mücadelesinde yarın kendi evinde Akın Çorap Yeşil Giresun Belediye’yi konuk ediyor.

Geçen hafta deplasmanda lider Anadolu Efes’i mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Potanın Ağaları, bugün ki mücadeleden galibiyetle ayrılması durumunda Play Off finallerine katılmayı büyük oranda garantileyecek.

Mor – sarılı ekibimiz bugün Karataş Şahinbey Kapalı Salonunda saat 17.00'da Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ile yapacağı mücadeleyi Erşan Kartal, Altuğ Köslerli ve Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek. Maçı TBF TV canlı olarak basketbol severlere sunacak.

İŞ TARAFTARA DÜŞÜYOR

Play Off hattına oldukça yakın olan Royal Halı Gaziantep’in bugün kendi evinde oynayacağı Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor mücadelesinde en büyük görev taraftara düşüyor.

Takımlarını sezonun bitiminde ilk sekiz ekip arasında görmeyi arzulayan Royal Halı Basketbol taraftarları Karataş Şahinbey Spor Salonunu doldurarak dev adamlara en büyük desteği vermesi gerekiyor. Taraftarlarının desteğiyle oynadıkları maçlarda coşan potanın ağalarına şimdi destek zamanı.

RÖVANŞI ALIN

Sezonun ilk yarısında deplasmanda Karadeniz temsilcisine 78 – 65 mağlup olan Potanın Ağaları, rövanşı almak istiyor.

Play Off finallerine kalma adına son derece önemli bir maça çıkacak olan temsilcimiz, galip gelerek hem rövanşı hem de avantajı eline geçirmek istiyor.

DEVLER İNANDI

Geçen hafta elde edilen galibiyeti unuttuklarını söyleyen Royal Halı’nın dev adamları, sadece Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor maçına odaklandılar.

Play Off finallerine kalacaklarına son derece inançlı olduklarını belirten Potanın Ağaları, “Bugün salonda galibiyetle ayrılacağız. Biz sonuna kadar inanıyoruz ve taraftarlarımızın da bu inancımıza ortak olmalarını istiyoruz. Bugün Karataş spor salonunda taraftarlarımızla birlikte sevinç turu atacağız ve Play Off finallerini büyük ölçüde garantileyeceğiz” diye konuştular.

MUHARREM TÜRKOĞLU