Gaziantepspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu İlhan Parlak, Galatasaray maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. İlhan eski takımı olan Kayserispor’a karşı kırmızı-siyahlı formayla gol attığı için oldukça mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray maçının önemini bildiklerini söyleyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu, hedeflerinin galibiyet olduğunu da vurguladı.

“İSTEYİNCE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK”

Kayserispor’a karşı gol atınca çok değişik duygular yaşadığını söyleyen Parlak, “Kayserispor maçı benim için gerçekten çok önemliydi. Oyuna girerken takımımız gerideydi ve hocam bana güvenip forma şansı verdi. Bildiğiniz gibi geçen sezon yaşadığım sakatlıktan dolayı uzun süre forma giyememiştim. O yaşadığım sakatlığın ardından çıktığım üçüncü karşılaşmada golle tanıştım ve bu beni oldukça mutlu etti. Bu golde doğup, büyüdüğüm takıma karşı oldu. Tabi sonuçta biz profesyonel futbolcularız ve bunu eski takımıma karşı attığım için de mutluyum. Kayserispor karşılaşması önemli bir mücadeleydi ve üç haftadır mağlup oluyorduk. Takım olarak isteyince neler başarabileceğimizi bu maçta gösterdiğimizi düşünüyorum. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı ama berabere ayrıldık. Oyuna ve futbola bakınca sahaya olumlu şeyler yansıttığımızı düşünüyorum” dedi.

“GALATASARAY’I YENECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray maçını da değerlendiren İlhan Parlak, rakiplerinin zor günler yaşadığını belirterek, “Galatasaray ligde zor günler geçiriyor. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz. Eğer hocamızında bize aktardığı bilgileri sahaya yansıtmamız halinde kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü gerçekten iyi bir ekibe sahibiz ve galibiyet için savaşacağız” dedi.