GAZİŞEHİR GAZİANTEP – ELAZIĞSPOR

STAT: KALYON STADYUMU

TARİH: 29 EKİM 2017 PAZAR

SAAT: 13.00

HAKEM: BAHATTİN ŞİMŞEK – VOLKAN AHMET NARİNÇ – MEHMET CEM HANOĞLU

YAYIN: BEIN SPORTS MAX 2

Ligde lideri Akın Çorap Giresunspor’u konuk edecek olan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin hedefinden tamamen kopmaması açısından bugün ki mücadeleden galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Aydın Süper lig hakemlerinden Bahattin Şimşek’in yarın düdük çalacağı mücadele Kalyon Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak. Maçı Beın Sports Maks 2 naklen yayınlayacak.

SÖZERİ SİFTAH YAPMAK İSTİYOR

Gazişehir Gaziantep ile anlaşma yaptıktan sonra çıktığı iki maçından da beraberliklerle ayrılan teknik direktör Erkan Sözeri, yarın Elaızğspor karşısında galibiyet siftahı yapmak istiyor.

Sözeri göreve başladıktan sonra Giresunspor ile 1 – 1 ve deplasmanda Ümraniye Belediyespor ile 0 – 0 berabere kalarak iki hafta da iki puan elde edebilmişti. Yarın kendi sahalarında güçlü bir ekibe karşı mücadele edeceklerini ifade eden Sözeri, “Elazığspor süper ligi hedefleyen bir takım ve oturmuş bir kadroya sahip. Ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden buraya puan veya puanlar almak için gelecekleri muhakkak ama bizim de o şansı verme niyetimiz yok. Artık hedefimize yaklaşmak zorundayız ve bundan sonra ki her maçımız final niteliğinde geçecek” dedi.

AFFETMEYECEKLER

Kırmızı – siyah ve beyazlılar haftalardır galibiyet özlemi çektiklerini ve Elaızğspor karşısında girdikleri pozisyonları affetmeyeceklerini söylediler.

Artık puan kayıplarına tahammül edemediklerini söyleyen oyuncular, Elaızğspor maçıyla birlikte her maçımızdan galibiyetlerle ayrılmak zorundayız. Aksi taktirde hem maç kazanamama stresi artacak hem de puan kaybı yaşamayarak hedefimizden kopmuş olacağız. Artık kazanmak zorundayız ve bunu da başarabilecek güce sahibiz, şeklinde konuştular.

MUHARREM TÜRKOĞLU