GAZİANTEPSPOR – TRABZONSPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 27 OCAK 2016 ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT:19.00

HAKEMLER: ARDA KARDEŞLER – ÇETİN DEMİRHAN – SERDAR İLA

YAYIN: A SPOR

Ziraat Türkiye Kupası F grubundan çıkmayı garantileyen Gaziantepspor, bu akşam Trabzonspor ile formalite maçına çıkıyor. Geçen hafta Adanaspor deplasmanında elde ettiği galibiyetle bir üst tura Karadeniz ekibiyle çıkmayı garantileyen kırmızı – siyahlı temsilcimiz, grupta ki son maçına çıkacak.Kamil Ocak Stadyumunda bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak olan maçı Arda Kardeşler yönetecek.

GENÇLERE AĞIRLIK VERECEK

Gaziantepspor Ziraat Türkiye Kupası F grubunda bu akşam Trabzonspor ile oynayacağı son maça kadroda fazla şans bulmayan ve gençlerden ağırlıklı çıkacak.

Karadeniz temsilcisinin de gruptan çıkmayı garantilemesi nedeniyle bu akşam oynanacak maça formalite olarak bakan teknik direktör Mutlu Topçu, oyuncuların son durumlarını da net bir şekilde görme fırsatı bulacak.

ZEMİNE DİKKAT

Geçen hafta sonu yağan kar nedeniyle zeminin oldukça ilkel şartlarda temizlenmesi ve ağır bir zeminde Bursaspor maçının oynanması nedeniyle bu akşam ki maçta zeminin oldukça bozuk olması futbolcuların sakatlanma riskini arttırıyor. Oyuncuların kendilerini zorlaması veya ikili mücadele de dikkatsiz olmaları ani sakatlıklara yol açabilir bu nedenle riski göz önünde bulundurulması gerekiyor.

İKİNCİLİK GARANTİ

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası Gruplarında oynadığı 5 maç sonunda 8 puan alarak grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turunu garantilemeyi başarmıştı. Kırmızı-siyahlıların grubundaki diğer rakiplerinden Adanaspor dün oynanan karşılaşmada Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

GALATASARAY ÖNCESİ MORAL İSTİYORLAR

Gaziantepspor’un Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleştiği Galatasaray maçı öncesinde Trabzonspor’u mağlup ederek, bu karşılaşmaya da moralli çıkmak istiyor. Mutlu Topçu’nun fazla forma şansı bulamayan oyunculardan oluşan bir kadro sahaya sürmesi beklenirken, konuk Trabzonspor’da da genç oyuncuların forma giyeceği öğrenildi.