Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Gezer’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Gezer ile tanışmak ve ‘hayırlı olsun’ demek amacıyla GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan Taner Özdurak, GAGİAD hakkında Emniyet Müdürü Ali Gezer’e bilgi verdi.
Gaziantep’in ekonomide etkin bir kent olduğuna dikkat çeken GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özdurak, “Şehrimiz; ekonomik, sosyal ve kültürel alanda sürekli bir gelişim içerisinde. Bunun yanında Gaziantep sürekli göç alan bir şehir. Bugün sanayimizin en büyük sorunu işçi bulma. Bu konuda çözüm üretilmesi ve özellikle de işsizlik maaşı konusunda yeni yaptırımlar gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Gaziantep’i yakından takip ettiğini; kentin hızla gelişen, ilerleyen bir sanayi kenti olduğunu bildiğini ifade eden Emniyet Müdürü Ali Gezer ise şunları söyledi:
“29 yıldır görev yapıyorum. Geçtiğimiz ay itibari ile Gaziantep’e atandım. Gaziantep hızla gelişen büyük bir kent. Şehrin tabi ki sorunları olacak. Gaziantep’in en büyük avantajı sanayi şehri olması ve iş imkanı sunabilmesi. Bu konuda şanslı bir şehir. Bu ilin huzur ve güvenliği için görevimizi yapacağız.”
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.