Gaziantep Genç İş Adamları Derneği tarafından Kıbrıs İlköğretim Okulu Kütüphanesi tefriş edildi.

Tefrişatı tamamlanan kütüphanenin açılışında GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, GAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve GAGİAD üyeleri ve hazır bulundu. Gaziantep Genç İşadamları Derneği tefrişat ihtiyacı olan kütüphanenin kitap, kitaplık, perde, halı, koltuk, masa, sandalye ve boya ihtiyacını karşıladı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Açılışta konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel “GAGİAD olarak çocuklarımıza yatırım yapmanın ne kadar önemli olduğunun hep farkında olarak hareket ettik. 23 yıllık geçmişe sahip olan GAGİAD 20 adet sınıf, kütüphane, laboratuvar, fen sınıfı tefrişatını tamamlandı. Üyelerimizle ortak yürüttüğümüz projelerle 109 tane anaokulu tefrişatı yapıldı. Bunun yanı sıra her yıl yaptığımız resim yarışmalarımızla öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Yarının büyüklerine bırakabileceğimiz en büyük miras onların eğitimleri için yaptıklarımızdır. Eğitimin gelişmesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının sorumluluk bilinciyle hareket ederek küçük bir katkıda olsa eğitime verilen desteklerin çok önemlidir" dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ile renklenen açılışın ardından GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel’e Kıbrıs İlköğretim Okulu Müdürü Ökkeş Hançer teşekkürlerini bildirerek plaket takdim etti. Açılış programı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. BÜLTEN