GAGİAD, 12. genel kurulunu yaparak, başkanlığa Bora Tezel'i seçti. Genel Kurul kapsamında 12. Dönem Kadınlar Kurulu Başkanlığına ise Aylin Burnukara seçildi. Görevi Tezel'e devreden Taner Özdurak, yeni dönemde yine güzel işler çıkacağına ve GAGİAD’ın bu vatana fayda sağlamaya devam edeceğine dikkat çekti.

GAGİAD 12. Genel Kurulu Gaziantep Milletvekili ve GAGİAD 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı A.Nejat Koçer, GSO Meclis Başkanı ve GAGİAD 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ticaret Ordası Başkanı Eyüp Bartık"'ın katılımı ile GAGİAD dernek merkezinde gerçekleşti.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Yaptığı konuşmada kurucu başkana, önceki dönem başkanlarına ve dernek üyelerine teşekkürlerini sunan 12. Dönem yönetim Kurulu Başkanı Tezel, GAGİAD’ın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kurum kültürüne bağlı olarak Gaziantep ve Türkiye odaklı çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Tezel, "Ülkemizin ve şehrimizin birliği, bütünlüğü, iyiliği ve gelişmesi için her türlü çalışmayı yapacağız" dedi.

YÖNETİMDE KİMLER VAR ?

GAGİAD'ın 12. dönem yönetim kurulu

Bora Tezel - Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Yardımcıları; Cihan Koçer, Alper Burnukara, Sayman, İdari Amir Tayfur Özyaşar , Üyeler Tuncay Özmermer Orhan Akkaya, Bülent Kömürcü ve Mehmet Akcan (HABER MERKEZİ)