GAGİAD Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

İGAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, 23 yıllık köklü bir geçmişe sahip GAGİAD’ın en büyük hedefinin Gaziantep’e hizmet etmek olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e Gaziantep’e yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı teşekkürlerini sunan Tezel, Gaziantep’e katkı koyacak her noktada Büyükşehir Belediyesinin destekçisi olduklarını belirtti.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, GAGİAD’ın işbirliğine açık ve üretken bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, yaptığı projelerle ve verdiği hizmetlerle Gaziantep’i ileri taşımaya hep gayret eden bir kurum olduğunu söyledi.

FADILOĞLU'NU DA ZİYARET ETTİLER

GAGİAD yönetimi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu da ziyaret etti. Tezel, ziyarette şehrin bugüne kadar kaydettiği önemli gelişmeyi bugünden sonra da kaydedebilmesi için her türlü hizmete hazır olduklarını belirtti.Fadıloğlu ise, GAGİAD’ın kurulduğu günden bu yana çizgisini hiç bozmadan ilerleyen, çalışkan ve üretken üyelere sahip bir dernek olduğunu; bu sebepten dernek olarak GAGİAD’ın hep örnek projelerle fark yaratan işlere imza atmayı başardığını vurguladı.