Yemek bile yiyemediklerini belirten Zeki, “Biz doğru dürüst yemek bile yiyemiyoruz. Dışardan geliyor yemek bize. Kendi cebimizden para harcıyoruz” dedi.

Savaşmaya devam edeceklerini söyleyen Sinanoğlu, “Biz her zaman mücadele edeceğiz hiçbir zaman bırakmayacağız. 34 haftanın hepsinde elimizden geleni yapacağız. Biz bu takımı ayakta tutmaya çalışacağız. Bizi bu duruma getirenler utansın. Sahipsiz kaldık. Kimse sahip çıkmıyor. Bir tek tesisin personeli var 75-76 kişi birde futbolcular var. Bu ilin büyükleri kimse sahip çıkmıyor. Hiçbirşeyden utanmıyoruz. Biz doğru dürüst yemek bile yiyemiyoruz. Dışardan geliyor yemek bize. Kendi cebimizden para harcıyoruz. Para alamıyoruz. Bizim için arma önemli. Gaziantepspor amatörede düşse biz burada savaşacağız. Biz bu formayı taşılacağız. Sahipsiz olduğumuz için protesto yaptık” diye konuştu.

TAKIMIN TEK GOLÜNÜ ATTI

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin Manisaspor karşısında tek golünü Zeki Sinanoğlu, attı. Manisaspor maçının hakemi Yiğit Arslan, müsabakayı sadece bir dakika uzatırken, Gaziantepspor’un son atağında topu filelere yollayan Zeki Sinanoğlu, santra vuruşunu yaptırmadan karşılaşmada noktayı koydu.