Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Galatasaray maçında çok pozisyona girdiklerini belirterek, “Öne geçip maçı kazanabilirdik ama biraz tecrübesizlik, biraz acele etme, belki çok fazla inanmama nedeniyle yapamadık” dedi.

Ligin özellikle kupayla birleşmesinin kendilerini biraz zorlayacağını söyleyen Buruk, “Geniş bir kadromuz var. Hafta sonu oynamayan oyuncularımızı bu maçta kullanmayı düşünüyoruz. Dediğim gibi oyuncularıma güveniyorum. Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçı bizi daha çok düşündürüyor" dedi.

BİRŞEY SÖYLEMEM DOĞRU DEĞİL

Gaziantepspor Kulübü'nden, Galatasaray maçının tekrarlanması ve hakemin gol sonrası yaptığı refleks hareketinin ise kulüp tarafından değerlendirildiğini söyleyen Buruk, bu konuda bir şey söylemesinin doğru olmadığını ifade etti.

ÇOK FAZLA İNANMADIK

Okan Buruk, Galatasaray maçının büyük bölümünde üstün olduklarını vurgulayarak, "İlk yarıda sadece ofsayt olan bir pozisyonda top direkten döndü. Onun dışında birkaç şutla geldiler ama öyle çok fazla pozisyon vermedik. Aslında çok pozisyona girdik. Öne geçip maçı kazanabilirdik ama biraz tecrübesizlik, biraz acele etme, belki çok fazla inanmama nedeniyle yapamadık.

ACELE ETTİK GOLLERİ ATAMADIK

Oyunun genelinde oyuncularım her şeyini verdi. Bu anlamda oyuncularımdan çok memnunum. Saha içindeki üstünlüğü ele geçirdiler ama kaleye yaklaştığımız yerlerde biraz acele ettik ve golleri atamadık. Çok fazla pozisyonumuz vardı. Son dakikada gelen golle oyunu tekrardan yakalama şansımız da olmadı. Üzücü bir şekilde kaybettik.