Şahinbey Belediyesi tarafından gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesi için açılan Yaz Spor Okulu büyük ilgi görüyor.

En çok futbol branşını tercih eden öğrenciler haftanın 3 günü futbol antrenörleri eşliğinde futbol oynamasını öğreniyor.

AKTİVİTELER SÜRÜYOR

Şahinbey Belediyesi ve Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü’nün ortaklaşa organize ettiği yaz spor okullarında voleybol, futbol, yüzme, satranç, tekvando, halk oyunları, basketbol, karate ve masa tenis branşlarında eğitim gören sporculara özgü sosyal etkinlik ve aktiviteler hız kesmeden devam ediyor. Yaz döneminin gelmesiyle birlikte tatil olan okullarda ki öğrenciler özellikle futbol yaz okuluna rağbet gösteriyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Stadı’nda yapılan antrenmanlara katılan öğrenciler profesyonel antrenörler eşliğinde futbol oynamasını öğrenirken, takım çalışması ve zihinsel gelişmelerine de katkı sağlanıyor. Çocuklarının antrenmanlarını izlemeye gelen veliler yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını Şahinbey Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları’nın çocukların hem beden hem de zihin gelişimine katkı sağladıklarını söylediler. Ağustos ayı sonunda bitecek spor okullarının yıl boyunca devam etmesini isteyen veliler açılan spor tesisleri ve okullar için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini sundular.

HALI SAHADA OYNUYORLAR

Futbol okullarında eğitim gören geleceğin yıldızları ise eskiden sokak aralarında asfaltta top oynarken, şimdi Şahinbey Belediyesi’nin hemen her mahallede yaptırdığı halı sahalarda top koşturduklarını ve açılan yaz okullarına da her yıl katıldıklarını ifade ettiler.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Şahinbey Belediyesi Yaz Okulları’na şu ana kadar 9 branştan 740 öğrencinin başvurduğu 175 öğrenciyle en çok öğrencinin futbol okuluna başvuru yaptığı belirtildi. Devam eden Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafla Şahinbey Stadı’nda yer alan kayıt masasına başvurmaları yeterli oluyor.

SPOR SERVİSİ