Gaziantepsporlu futbolcular Manuel Park Masaj ve Güzellik salonunun açılışına katıldı.

Gaziantep’te büyük bir ihtiyaç haline gelen masaj salonunun işletmeciliğini Gaziantepspor fizyoterapistlerinden Orhan Çalışkan ve kardeşleri yapacaklar.

İbrahimli bölgesinde doktor Samet Bayrak ile Gaziantep Yardım Vakfı ve Mesleki Eğitim Başkanı Tayyar Nemutlu ve Gaziantepspor kaptanı Bekir Ozan Has’ın katıldığı yaptığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

FUTBOLCULAR AÇILIŞA KATILDI

Manuel Park masaj ve güzellik salonunu açılışına Gaziantepspor takım kaptanı Bekir Ozan Has’ın yanı sıra, Marius Stankevıcıus, Oğulcan Çağlayan, Orhan Gülle, Cenk Tosun, Serdar Özbayraktar, Kemal Tokak, Şenol Can ve Muhammet Demir katıldılar.

Cenk Tosun annesi ve babası ile birlikte açılışa katılırken yanında çiçek getirmeyi de ihmal etmedi.

SAMET BAYRAK “GURUR DUYDUM”

Manuel Park masaj ve güzellik salonunun açılışında konuşma yapan doktor Samet Bayrak, yıllardır spora hizmet veren biri olduğun ve şehrimizde modern bir masaj salonuna ihtiyaç olduğunu ve bundan sonra sporcuların rahatlıkla tedavilerini yapabilecekleri bir merkezin hizmet verecek olmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Masaj ve terapi mesleğinin kendilerine babalarından kalan miras olduğunu açıklayan Manuel Park masaj ve güzellik salonu işletmecilerinden Orhan Çalışkan, “Salonumuzda sporcu sakatlanmalarının yanı sıra Doğal masaj, doğal manikür ve pedikür, bölgesel masajlar, hint masajı, ayak masajısıcak taş masajı, Tayland masajı, selüloit, mesajlarının yanı sıra doktor balıklarla sedef hastalıkları bakımı yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU