Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol şube sorumlusu Mehmet Salih Öztürk, Samsunspor maçı sonrası futbolcu ailelerini yemekte bir araya getirdi.

Takımın kaynaşmasını sağlamak ve aile ortamını daha da iyileştirmek adına organize edilen akşam yemeğine kulüp başkanı Osman Toprak, futbol şube sorumlusu Salih Sezgin, teknik direktör Hakan Kutlu ile yardımcıları, futbolcular, eşleri ve çocukları katıldılar.

Yemekte moral bulan mavi – beyazlı camia, yarın oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi takımı daha da üst sıralara tırmanma sözü verdi.

Mavi – beyazlı ekibin genç futbolcularından Erkam Reşmen’in ise 21’inci yaş günü kesilen yaş günü pastasıyla kutlandı.

Futbolcuları ve ailelerini bir araya getiren futbol şube sorumlusu Mehmet Salih Öztürk, bu zaman kadar hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını ama artık toparlanma sürecine girdiklerini bundan sonra ki haftalarda daha iyi yerlere geleceklerini söyledi. Öztürk ayrıca davetine katılan bütün futbolcu ve ailelerine teşekkür etti.

Kulüp başkanı Osman Toprak ise yaptığı açıklamada Güzel birlikteliklerini aile ortamında daha da ilerlettiklerini anlamlı bir organizasyonla daha da iyi konuma geldiklerini söyledi. Takımın her türlü sorunlarının yanında olduklarını çözümsel anlamda her zaman yardımcı olduklarını ve takımın başarısı için her türlü özveriye hazır olduklarını ifade etti.

Samsunspor galibiyetiyle moral bulduklarını ve kendilerine yakışan futbolu sahaya yansıttıklarını söyleyen teknik direktör Hakan Kutlu, “Manisaspor maçını bir yol kazası olarak görüyoruz. Bizim daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor, futbolcularımız da bunu başarabilecek yeteneğe sahipler. Artık burada futbolu değil bu güzel birlikteliği konuşmamız lazım. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren futbol şube sorumlumuz sayın Mehmet Salih Öztürk’e çok teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın pekişen arkadaşlıklarını aile düzeyinde de sağlamlaştırmaları önemli bir özveridir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.