Gaziantepspor'un yeni transferi Gökhan süzen ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Takım için elinden geleni yapacağını söyleyen Gökhan, "taraftarlarımız futbola aç bir Gökhan izleyecekler" dedi.

Herkesi mutlu etmek istediklerini söyleyen Gökhan, "Bir senedir resmi maça çıkmadım ve bunun heyecanı var başta.. Ama güzel ve tatlı bir heyecan benim için.. Yani takım için elimden geleni yapacağım. Zaten mücadele gücümü sahaya yansıtıp kendi oyun stilimi sahaya yansıtıp, bu takım için yaralı olacağımı düşünüyorum. İnşallah bu sene herkesi mutlu ederiz" ifadesini kullandı.

BENİM İÇİN YENİ BAŞLANGIÇ

Öncelikle iki sene oynamayan bir oyuncu olarak buraya gelip oynamak benim için yeni bir başlangıç olacak.. Başlangıcında en büyük sebebi Okan hocam.. Tabi Okan hoca eski takım arkadaşım ve beraber oynadık .. İyi ilişkimizi hiç bir zaman bitirmedik ve devam ettirdik.. Zaten kendisini tanıyan bilen insanlar nasıl bir insan olduğunu bilirler. Beni tanıyanlarda bilir.

HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM

Yani benim açımdan güzel bir buluşma oldu… Üç dört gündür takımla birlikteyim. Takımın içindeki arkadaşlık ta çok iyi ve beni gayet iyi karşıladılar.. Hiç bir problem yaşamadım.. Benim için en önemli şey bu haftaki maç. Tabi en kısa sürede takıma adapte olup takım için yararlı olmak istiyorum verebildiğimin en fazlasını vermek istiyorum .

ŞAHISLAR DEĞİL TAKIM OLMAK ÖNEMLİ

Bence genç bir takım. Yani yaş olarak ta genciz.. Sahada mücadele ettikten sonra ligde maç kazanmak, puan almak çok daha kolay olacak.. Yani işin kilit kısmı bence çok iyi mücadele etmek, takımca oynamak.. Yani şahıslar ve kişilerin bence çok önemi yok .. Böyle kulüpler için takımca oynadıktan sonra puan yada puanlar alıp bu takımın iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

SAVAŞAN BİR TAKIMIZ

Bir takım için lige galibiyetle başlamak çok güzel. Çünkü 2 ay boyunca lige iyi başlamak için hazırlanıyorsunuz lige.. Bunu bir şekilde başardık. Bu haftada zor bir maç olacak. Rakipte iyi bir takım, onlarda iyi transferler yaptı.. Hocası da benim eski hocam . O da mücadele eden savaşan bir takım yarattı .. Kendince bizim takımımızda öyle bir takım. Ama saha ve seyirci avantajımızı da kullanıp kazanmak istiyoruz ve iki maçta altı puanı bulmuk bizim için çok önemli olacak.. Önümüzdeki haftalar içinde bize kredi yaratabilir.