Sanko Holding, Gaziantep’te açılan ‘’6. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)’’ ile ‘’11. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)’’nah 2 şirketiyle katılarak stant açtı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAPTARIM ve GAPFOOD fuarlarının açılışı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu’nun da katıldığı törenle açıldı.
Başak Traktör ve Sanko Makina’nın açtığı stantlar, fuarı ziyaret eden davetlilerden ve çiftçilerden büyük ilgi gördü.
Başak Traktör ve Sanko Makina stantlarını gezen Bakan Yardımcısı Arzu da MST ve Başak Traktör modellerini yakından inceledi.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Sani Konukoğlu’nun da kendisine eşlik ettiği stant ziyareti sırasında Arzu, traktörlerin yeni modellerine binerek basına poz verdi.
Bakan Yardımcısı ile birlikte Vali Erdal Ata, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan ve diğer protokol üyeleri de Sanko Holding şirketlerinin stantlarını tek tek gezerek, sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldılar.
Gaziantep başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kocaeli, Mersin, Rize, Sakarya, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Tokat ve Yozgat illerinden 130 firmanın katıldığı fuar, 8 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.