İpekyolu Kalkınma Ajansı, İstanbul’da gerçekleşen 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından 2 ödülle döndü.

Ulusal ve uluslararası tanıtım atağıyla bölge illerini tanıtan İpekyolu Kalkınma Ajansı, 19. EMITT 2015- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından 2 ödülle döndü. Fuar boyunca yoğun ilgi gören İpekyolu Kalkınma Ajansı, bölge illerinin geleneksel el sanatlarını, yeme içme kültürünü doğal güzelliklerini ziyaretçilere tanıttı.

Fuar sonunda en iyi ödüller arasında Beldeler bazında en etkin tanıtım ödülüne layık görülen İpekyolu Kalkınma Ajansı, bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘İpekyolu Tanıtım Resepsiyonu’yla da etkin tanıtım ödülüne layık görüldü. İpekyolu Tanıtım Resepsiyonu ödülünü İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın’dan aldı.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, EMITT Fuarı'nın bölgenin tanıtılması açısından sonra derece önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Özkan, ‘‘Fuar boyunca bölge illerimizin kültürel motiflerini, tarihini, dokusunu tanıtmaya çalıştık. Bu yıl ayrıca ilk defa düzenlediğimiz İpekyolu Tanıtım Resepsiyonuyla da katılımcılara bölgemizi detaylı anlatma fırsatı bulduk. Bunun sonucunda Ajansımıza 2 ödü layık görüldü. Tabi bu sadece Kalkınma Ajansı’nın değil, birlikte katıldığımız tüm paydaşlarımızın ortak ödülüdür’’ dedi. İHA