Gaziantepspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İlhan Parlak’ın Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde maça başlaması kafaları karıştırdı. Takımda santrfor olarak görev yapan Larsson ve Habibou’nun sakatlıklarından dolayı forma giyemediği maçta teknik direktör Mutlu Topçu’nun hazır olmadığı söyleyerek yedek bıraktığı öğrenildi. Hücum hattında Chibuike’yi forvet oynatmayı tercih eden Mutlu Topçu, İlhan Parlak’ı ise 81. dakikada takımı 1-0 öndeyken oyuna aldı. Genç teknik adam Chibuike’den ise beklenileni alamadıklarını söylemesi dikkatleri çekti. Gaziantepspor taraftarları da bu tercihi oldukça eleştirdi.

CHİBUİKE’DEN VERİM ALAMADIK

Mutlu Topçu maç sonunda yaptığı açıklamada ise forvette oynatmayı denedikleri Chibuike’den beklediği verimi alamadıklarını söylemesi dikkatlerden kaçmadı. Genç teknik adamın bu tercihine taraftarlarda oldukça şaşırdı ve sosyal medyada bir çok yorumda bulundular.

TARAFTAR SORUYOR

Geldiği günden bu yana henüz ilk 11’de forma şansı bulamayan İlhan Parlak’ın iki forvet oyuncusunun yokluğunda bile tercih edilmemesi soruları da beraberinde getirmiş oldu. Kayserispor maçında sonradan giren ve takımına beraberliği de getiren İlhan Parlak’ın yedek kalmasından dolayı taraftarlarda şaşkınlıklarını dile getirdi.

İşte o yorumlardan bazıları;

İhsan Demirören: “İlhan Parlak oynamayacaksa neden alındı? Hürriyet niye oynamıyor? Abdülkadir hali saha topçusu değilken her hafta ilk 11’de”

Ali Altan: “Abdulkadir’in yerine Hürriyet, Chibuike’nin yerine de mecburen İlhan Parlak’ın olması gerekirdi. Forvetsiz çıkacağız maça bakalım ne olacak?”

Pan Can: “İlhan Parlak oynamayacaksa, niye alındı?”

Zafer Göçmen: “İlhan Parlak oynamalı orta alanada Hürriyet alınmalı”

Burak Künefeci: “İlhan’ı neden aldık bilmiyorum ki”