Geçtiğimiz hafta Galatasaray müsabakasında oynadığı futbol ve attığı golle takdir toplayan Daniel Larsson, Osmanlıspor karşısında da sahaya takımının gol ümidi olarak çıkacak.

Galatasaray müsabakasına yüksek ateşine rağmen fedakarlıkla çıkan ve sahada kaldığı süre içerisinde etkili bir performans göstermeyi başaran Larsson’a taraftarlarda büyük destek verdi. Larsson’un profesyonelliğini sahaya da yansıtmayı başardığını dile getiren taraftarlar, Osmanlıspor karşısında da yıldız oyuncunun gol atacağına inandıklarını söylediler.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Larsson forvet mevkisinde daha öncede forma giydiğini ve teknik direktörünün nerede görev verirse versin elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Hangi mevkide oynayacağımız hocamızın kararıdır. Ben sahada olduğum sürece elimden geleni yapmak istiyorum. Galatasaray maçına hasta olarak çıktım ama takımımın başarısı için elimden geleni yaptım. Bize destek olan tüm taraftarımıza teşekkür ederim, umarım Osmanlıspor’u da mağlup ederek onları mutlu etmeye devam ederiz” diye konuştu.