Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte Eğlencebaz Show ekibi çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Aynı gün Parti Maskesi Atölyesi’nde çocuklar hem hayal güçlerini harekete geçirdi hem de keyifli saatler yaşadı.

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün organize ettiği etkinlikte, Eğlencebaz Show ekibi çocuklarla bir araya geldi. Düzenlenen yarışmalara katılan, animasyonlar ve mini kulüp dansları eşliğinde coşku dolu dakikalar yaşayan çocuklar, boyları 1 metreye varan dev kuklaları ilk gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Eğlencebaz Show ekibinin gösterisine büyük ilgi gösteren çocuklar, Forum Gaziantep’ten mutlu ayrılırken, aileleri de alışveriş merkezi yönetimine teşekkürlerini iletti.

MASKE YAPTILAR

Forum Gaziantep’te Çocuk Kulübü’nün düzenlediği Parti Maskesi Atölyesi, yaratıcılıklarına ve hayal güçlerine güvenen çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Parti Maskesi Atölyesinde birbirinden süslü, birbirinden renkli maskeler tasarlayan çocuklar ortaya çıkan eserleri büyük gururla ailelerine ve arkadaşlarına gösterdi. Hem yaratıcılıklarını geliştiren hem de hep birlikte keyifli saatler geçiren çocuklar, atölye çalışmasından mutlu ayrıldı. BÜLTEN