Gaziantepspor’a sezon başında Boluspor’dan transfer olan genç yetenek İsmail Haktan Odabaşı, formasını mutlaka alacağını söyledi.

Bu sezon yabancı sayısının serbest olması nedeniyle yerli ve yabancılar arasında rekabetin olduğunu kaydeden Odabaşı, kendine güvenen bir futbolcu olduğunu ve birkaç hafta sonra Gaziantepspor’un formasını sırtına geçireceğini ifade etti.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK

Çalışmaların oldukça iyi gittiğini söyleyen kırmızı – siyahlı temsilcimizin yeni transferi İsmail Haktan Odabaşı, “ Milli arayı çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Eksikliklerimizi görüp onun üzerine çok çalıştık, çok yoğunlaştık. Çift antrenmanlar olsun, normal antrenmanlar olsun baya üstüne çalıştık. Bundan sonra lige hiçbir ara olmayacak. Galibiyet sevincini devam ettirmek istiyoruz. Bunun için de en güzel maç Akhisar maçı. Deplasmanda oynayacağız. Deplasmanda çok iyi mücadele ediyoruz. Akhisar’dan üç puanla döneceğimize yürekten inanıyorum. Bu hafta çok iyi çalıştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptık. Bu da bizim açımızdan çok iyi geçti, verimli geçti. Olumlu ve olumsuz yönlerimizi gördük. Bunun üzerine eksikliklerimizi çalışacağız. Bursa deplasmanından sonra Akhisar’da da galibiyetle dönmek istiyoruz.” dedi.

KENDİME İNANIYORUM

Her zaman kendine inanan bir futbolcu olduğunu aktaran Odabaşı, “ En son Beşiktaş maçında forma şansı buldum. Az bir süre olsa da Gaziantepspor formasıyla ilk maçıma çıktım. Ben kendime inanıyorum ve bu formayı alacağıma inanıyorum. En fazla iki-üç hafta içinde formayı alacağıma inanıyorum. Yabancı transferler olduğu için şu anda bu normal. Çok yabancı transferi olduğu için onlara forma şansı veriliyor. Bu süreç yabancılar ile Türkler arasında çok çekişmeli geçiyor. Ben formayı alacağıma inanıyorum. Bakacağız artık" şeklinde konuştu.