Bu sezon teknik direktör Mutlu Topçu’nu gözdeleri arasında yer alan gurbetçi futbolcu Orkan Çınar, formasını duvara asacak.

Gaziantepspor formasıyla ilk golünü Trabzonspor’a atan genç yetenek Orkan Çınar, “Hem puan çıkarttığımız, hem de gol attığım için çok mutlu olmuştum. Formamı sakladım, evde odama asacağım. Çünkü bu forma benim Gaziantepsor’daki ilk golümü sembolize ediyor” dedi.

Kırmızı – siyahlı forma altında ilk golünü iki hafta önce Trabzonspor’a karşı atan genç yetenek, “Bu golü asla unutmayacağım” dedi. Başarılı krampon yaptığı açıklamada, “Bu maçta 76 dakika sahada kaldığım için mutluyum. 
Zor maçta bir puan aldık. Tüm takım fedakarlık yapmaya hazır. Herkes çok çalışıyor” ifadelerini kullandı.

GOLÜMÜ SEMBOLİZE EDİYOR

Attığı gole değinen Çınar şöyle devam etti: “Büyük bir mutluluk hissettim. Benim gibi futbolcular gol atmak ister. Daha önce de Gaziantepspor maçlarında süreler alıyordum. Hem Trabzonspor maçında uzun süre oynamak hem de gol atmak çok önemliydi benim için. Gaziantepspor’la ilk golümün formasını saklayacağım. Onu odamın duvarına asacağım. Çünkü bu forma benim Gaziantepspor'daki ilk golümü sembolize ediyor. Benim için çok önemli.”