Ünlü Şarkıcı Alişan, Flora Halı ailesinin davetlisi olarak Gaziantep’e geldi.

Flora Halı ailesinin mutluluğunu paylaşmak için Gaziantep’e gelen ekranların sevilen ismi Alişan, Flora Halı’yı ziyaret etti. Flora Halı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özkaya’nın oğlu Ufuk Özkaya’nın düğününde sahne alacak Alişan, düğün öncesi Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel ile bir araya geldi. Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, makine halısı sanayisinde büyük ölçekli ve son teknoloji halı ürünlerini Alişan’a tanıttı. Flora Halı ürünlerini çok beğendiğini ifade eden Alişan, maksimum korumalı romantik serisinin lekelere karşı çok dayanıklı, kolay temizlenebilen halılarını yakından inceledi.

NASIL ÜRETİLDİĞİNİ GÖRDÜ

Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, firma ve üretilen halılarla ilgili Alişan’ı bilgilendirdiğini aktardı. Mustafa Yücel, "Biz, Flora Halı olarak ‘romantik plus’ serisi ile kolay temizlenebilen halı ürettik. Ürettiğimiz halının lansmanını Sayın Alişan ve Çağla Şikel’in programında yaptık. Kendileriyle bu şekilde bir diyalogumuz başladı. Sağ olsun, bizim Flora Halı’nın veliahtlarının düğünlerine de kendilerini davet ettik. Kendileri de bizi kırmayarak düğün için geldi. Firmamız gezdik, beraber halılara baktık. Alişan, halıları bayağı beğendi, çok hoşuna gitti. Reklamına çıktığı bir halının nasıl üretildiğini görmenin kendisinde ayrı bir duygu uyandırdığını söyleyen Alişan Bey, hakikaten bizim halıları çok beğendi.”

AR-GE ÖNEMLİ

AR-GE ve inovasyon çalışmalarına her zaman önem veren bir firma olduklarına dikkat çeken Yücel, “Biz, halı sektörüne girdiğimiz günden bu yana her zaman şunu söyledik, devamlı inovasyon ve AR-GE ile yeniliklere açık bir firmayız. Her zaman yenilikçi bir firma olduğumuzu ifade ettik. Takip eden değil, takip edilen firma olmak istediğimizi söyledik. Bu doğrultuda da çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemlerde de yeni çalışmalarımızı sunacağız. AR-GE çalışmalarımız devam ediyor. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT