Ekovitrin okurları tarafından ‘Yılın İnovasyon Projesi’ seçilen Flora Halı’nın ödülü Gürteks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkaya’ya verildi.

‘Yılın Starları’ ödülleri sahiplerini buldu. Ekovitrin okurlarının 184 bin 232 oyun kullanıldığı ankette Flora Halı, ‘Yılın İnovasyon Projesi’ seçildi. Gürteks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkaya, ödülü Şeref Özata, Kamuran Abacıoğlu ve Bilal Koçak’ın elinden aldı.

Yılın Starları Ödül Töreni’ne; siyaset, sanat, yerel yönetimler, bürokrasi, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının seçkin temsilcileri katıldı. İstanbul Wow Hotel’de düzenlenen törende Türk Sanat ve Türk tasavvuf müziğinden en güzel eserler sunuldu. Davetliler gecede keyif dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 500 seçkin davetlinin katıldığı tören Sema Öztürk’ün sunumu ile başladı. Ekovitrin Medya Grubu Başkanı Kamuran Abacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özata, Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekovitrin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bilal Koçak, yılın starları seçilen isim, kurum ve kuruluşları tebrik etti.

ÖDÜLLER REKOR BİR OYLA BELİRLENDİ

Ekovitrin Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekovitrin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bilal Koçak ise yaptığı konuşmada 13 yıldır geleneksel olarak verilen Yılın Starları Ödülleri’nin, Ekonominin Oscar’ı niteliğinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ekovitrin bu ödüllerle başarıyı teşvik ederken aynı zamanda Türkiye ile Türk dünyası arasında köprüler kurmaktadır. Ekovitrin okurlarının 184 bin 232 oyun kullanıldığı ankette Flora Halı, Yılın İnovasyon Projesi seçildi. Gürteks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkaya, ödülü Şeref Özata, Kamuran Abacıoğlu ve Bilal Koçak’ın elinden aldı.” İHA