Flora Halı, Ezo’nun ‘Git Diyemem’ isimli klibine sponsor oldu. Sanatı ve sanatçıyı her alanda destekleyen Flora Halı, son desteğini genç sanatçı Ezo’ya verdi. Rafet El Roman’ın yönetmenliğini yaptığı klip, İstanbul Şile sahilinde çekildi. Söz ve müziği Nezih Üçler’e ait olan ‘Git Diyemem’ isimli klip Flora Halı sponsorluğunda çekildi.

Sanatçı Rafet El Roman, Ezo’ya destek olmak için yönetmenliğini yaptığı klipte hem oynadı hem de düet yaptı. Klip çekimine ilişkin bilgi paylaşan Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “Ezo’ya Flora Halı olarak sponsor olduk. İki hafta önce Rafet El Roman ile birlikte Şile sahillerinde klip çektik. İki günlük bir çekim oldu. Çok güzel bir parça oldu. Bu parça inşallah bu yazın en güzel slow şarkısı olacak diye ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖNCÜ OLUYORUZ

Rafet El Roman’ın da önümüzdeki günlerde yeni bir şarkı çıkaracağını söyleyen Nazmi Özkoyuncu, “Rafet El Roman’ın bir parçası çıkacak. Ben geçtiğimiz günlerde dinledim. O da çok güzel bir parça” dedi. Sanatın ve sanatçının kendileri için çok önemli olduğuna değinen Özkoyuncu, şunları söyledi: “Flora Halı olarak Ezo’nun ‘Git Diyemem’ isimli parçasına sponsor olduk. Bu, sanata değer vermiş olduğumuzu göstermek içindi. Konsept olarak çıkarmış olduğumuz Ezo Kokulu Serisi’nin müziğini de Ezo Hanıma yapmıştık. Genç bir arkadaşımız. Başarılar diliyoruz. Kendisini Flora Halı olarak destekliyoruz. Sanatı destekliyoruz. Bütün sanat camiasını destekliyoruz. Markalaşma yolunda giden firmalarımıza da örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü sanatçıların birçoğunun en büyük sıkıntısı maalesef çıkarmış oldukları parçalara sponsor bulamamak. Bu anlamda biz öncü olduğumuza inanıyoruz.”

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT