AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Av. Canan Candemir Çelik ve Abdullah Nejat Koçer, ile Mehmet Erdoğan, Fikret Murat Tural ve Menderes Karaduman Fıstıkçılar Sitesini ziyaret etti. Adaylar, 7 Haziran seçimleri öncesinde destek istediler.

Bu sene ürün çok, mahsul çok çiftçinin yüzü gülüyor, esnafın yüzünün güldüğü söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, “Gaziantep’imizin can damarı, can merkezi olan fıstıklarımızla beraberiz. Fıstık kokulu dükkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Türkiye’nin önünde artık 7 Haziran seçimleri var. Sayılı günler kaldı, geriye sayım başladı” sözlerini kullandı.

GAZİANTEP KALBİ GATEM'DE ATIYOR

AK Parti olarak siyasal istikrarın devamının Türkiye’ye ekonomik istikrar getireceklerini ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdullah Nejat Koçer, “Gaziantep’in ekonomisinin kalbinin attığı Gatem bölgesindeyiz. Genel olarak ekonomiyi değerlendiriyoruz. Son zamanlarda doların düşmesinden dolayı esnafımız biraz daha memnun. Aslında dolar ile işleri çok olmasa bile ekonominin rahatlaması gerginliğin bitmesi anlamında önemli bir memnuniyet var.

İTHALATA İZİN VERMEYECEĞİZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından Mehmet Erdoğan, Fikret Murat Tural ve Menderes Karaduman, seçim çalışmaları kapsamında Şehitkamil ilçesinin çeşitli bölgelerinde esnaf ile bir ile araya geldi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili adayları, esnafın sorunlarını dinledi ve vatandaşlardan destek istedi. Fıstık bu sene altın çağını yaşadığını söyleyen Mehmet Erdoğan, "Biz fıstıkta ithalata izin vermedik bundan sonrada fıstıktaki ithalata karşıyız, engellemek için her şeyi yaparız. Hem çitçimiz fıstığın fiyatından faydalanıyor hem buradaki küçük esnafımız faydalanıyor. Biz kesinlikle fıstıkçının ve fıstık tarlası olan çiftçimizin esnafımızın yanındayız ve yanında yer alacağız" dedi. BÜLTEN