Eurochallenge’da 5.hafta Royal Halı Gaziantep, bugün tar5aftarları önünde Rusya temsilcisi Triumph Lyubertsy’i konuk ediyor.
K Grubu’nda mücadele eden ve geride kalan 4 maçtan da galibiyetle ayrılan ekibimiz Royal Halı Gaziantep ile Rus temsilcisi Triumph Lyubertsy arasındaki mücadele saat 19.30’da başlayacak. Rus ekibi, ligde oynadığı 4 maçın 3’ünden galibiyetle ayrılmıştı.
Royal Halı Gaziantep ile Triumph Lyubertsy arasındaki ilk karşılaşma, 78-74 temsilcimizin üstünlüğüyle tamamlanmıştı.
SERİ BOZULMAYACAK
Ligde ve Eurochallenge seri galibiyetlerle yollarına devam eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamları bugünkü karşılaşmadan da kazançlı çıkmak istiyorlar.
Ekip olarak her türlü zorlu maçların altından kalkabileceklerini ifade eden Royal Halı Gaziantep takımının basketbolcuları, “İlk maçta deplasmanda galip geldiğimiz Rusya ekibi karşısında kendi evimizde de rövanşı almak istiyoruz. Taraftarlarımızın Avrupa kupalarında yüzlerini her zaman güldürmek istiyoruz. Bu akşam onları tribünde görmek ve bizlere destek vermelerini bekliyoruz” şeklinde konuştular.
ŞİMDİ KARATAŞ ZAMANI
Sergiledikleri oyunla fırtınalar kopartan eflatun – sarılı temsilcimizin muhteşem şovunu izlemek isteyen basketbol severlerin bu akşam Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunun tribünlerini doldurması yeterli.
Sergiledikleri performansla müthiş bir oyun sahneleyen dev adamlar bu akşamda taraftarları büyüleyecek şovlarını sürdürmeye devam etmek istiyorlar. Gaziantepli basketbol severlerin tribünden kendilerine artı güç olduğunu açıklayan basketbolcular, bu desteğin karşılığında potada güzel işler yapıp galip geleceklerini ve taraftarları mutlu edeceklerini söylediler.
MUHARREM TÜRKOĞLU