Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Türkiye için 2015 yılının zor bir yıl olarak geçtiğini, 2016 yılının ise daha iyi bir yıl olmasını beklediklerini ifade ederek, “Hedeflerimize ulaşmak için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz’’ dedi.

Nakıboğlu, 2016’de herkes için daha fazla, sevgi, barış ve refah diledi. Nakıboğlu, “Dileğimiz odur ki; birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin 2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığımız bir sene olsun” ifadesini kullandı.

BİRBİRİMİZİ SEVELİM

Acı tatlı günleriyle bir yılı daha geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Nakıboğlu, “Elbette 2015 içerisinde başta terör olayları, kazalar, ölümler gibi çok üzüntülü günler de yaşadık ama ülke olarak istikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı hiç kaybetmedik. Benim dileğim odur ki; nefret ve düşmanlık yerini, her yerde her gönülde barış ve kardeşliğe bıraksın. Birbirimizi sevelim.” dedi.

FIRSATLARA ODAKLANACAĞIZ

Nakıboğlu mesajına şu şekilde devam etti: “Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden birisi olan Organize Sanayi Bölgemizin 2015 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen üretimini ve istihdamını artırmayı başarmıştır. Yeni yılda yeni fırsatlara odaklanacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılı hedeflerine ulaşmak için elimizi taşın altına koymaya devam ederek daha fazla yatırım , daha fazla istihdam ve daha fazla ihracat yapacağız” şeklinde konuştu.BÜLTEN