Son haftalarda elde ettiği sonuçlarla Play Off potasının içinde yer alamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, fırsat tepiyor.

Rakipleri karşısında sergilenen futbolun karşılığında gol yollarında etkisiz kalan mavi – beyazlı ekip, hafta sonu lider Adanaspor karşısında galibiyetle ayrılıp, sansınız devam ettirmek istiyor.

NETİCEYE GİDEMİYORUZ

Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Elazığspor maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir futbol sergilediklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, “İyi oynadığınız bir maçta doksanıncı dakikada kalenizde gol gördükten sonra uzatmalarda attığınız beraberlik golüne sevinir hale geldi. Rakip Elazığspor’da Play finallerine kalmak isteyen oldukça iyi bir kadroya sahip. Öyle bir takım karşısında hem de deplasmanda puan almak küçümsenecek bir durum değil ama ne olursa olsun galip gelmemiz gereken bir maçtan puan alamıyoruz. Takım olarak iyi bir performans sergiliyoruz ama neticeye gidemiyoruz. O kadar pozisyon üretilmesine rağmen bunu neticelendiremezseniz puan almanız da imkansız olur. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz ve antrenmanlarda gol yollarında çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

GERİ TEPTİK

Play Off adına şanslarının devam ettiğini belirten Bektaş, “Ligde 4 hafta kaldı ve 12 puanlık bir seri var, eğer biz bu oyunumuzu aynı şekilde sergilemeye devam eder sonuca da gidersek hedefimize ulaşmamız çok zor değil. Birçok maçta önümüze çok fırsat geldi ama biz bunları geri teptik. Artık bundan sonra ki kalan maçlarımızda bu şansımızı iyi değerlendirmek zorundayız. Gerçekten burada çok iyi bir oyuncu topluluğu var ve her başarıyı hak ediyorlar. Artık bizim kazanmamız rakiplerimizin de kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

BİZİM SAHAMIZDA ATMASINLAR

Pazar günü kendi sahalarında konuk edeceği Adanaspor’un belki de Kamil Ocak Stadyumuna tur atlamaya geleceklerini ifade eden Bektaş, “Rakibimiz gerçekten ligin en güçlü ekiplerinden biri ve 18 haftadır yenilgi yüzü görmeyen bir takım. Biz onlara saygı duyuyoruz, şampiyonluk turunu atmakta hakları ama bu turu kendi sahamızda değil bir başka maçlarında atsınlar. Biz sahaya çıkıp Play Off finallerine kalma adına mücadelemizi sergileyeceğiz ve en iyi futbolumuzu oynayarak onların sevincini bir başka maça bırakmak istiyoruz. Pazar günü havanın 29 derece olması da futbolcularımız açısından bir etken olacak ama ne olursa olsun kazanan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU